Bakmi Bangka 39

Posted on April 23, 2007 | 9 comments

Craved for “Mie lebar ala Bangka”, Last Friday I decided to walk to my favorite “Bakmi Bangka” located at the back of Wisma GKBI. Usually this place was so crowded at lunch time we have to wait to get a seat, but today we can managed to find a seat quite easily. so I ordered : “Mie Lebar Pangsit” 7K and a bottle of fresh tea. Besides Mie Lebar, they also served : mie/kwetiaw/bihun ayam with pangsit or baso or both (price range from 7K- 9K), tahu kok, pangsit kuah, baso kuah @7K. The noodle came with a separate bowl of soup filled with chicken wonton. The noodle was topped with green vegetable, bean sprout plus a generous portion of minced chicken meat. And I was glad to find that it was still as delicious as I remember πŸ™‚

Mie Lebar

Bakmi Bangka 39
Jl. Bendungan Walahar No.16
Jakarta
Sunday – Friday 07:00AM – 03:00PM
for delivery call : 0815 8608-8839 (min order : 3 box)

9 Comments

  • febi

    Jeennnzzz..kayanya enak neh ?? itu di atas nya rawit yah ??? sabtu buka gak jenz ??

  • Reza

    Immediately tried it out after reading your post. The noodle was pretty good, and so was the wonton.You should try out the Mie Bangka in Cipinang Raya Road just before the Ibu Bandung resto. The wonton and noodle is really good there. And the portion is pretty big too.

  • Feb

    Feb: iya, itu rawit.. bisa naburin sendiri kok, sebtu-minggu ngga buka.. cuman senen sampe jumat aja
    Reza: thx bgt ya for your recomendation, I’ll try it if I have time πŸ™‚

  • Michelle

    Kebetulan kantor gw di GKBI, cuma pernah sekali sih makan Bakmi Bangka itu, besok jadi pengen lagi gara-gara liat review ini. Btw, gw penasaran mau tanya, tiap kali makan2 Jenz selalu bawa Digicam? atau HP aja? Soalnya kualitas fotonya bagus2. Kalo gw suka ribet aja en agak2 tengsin diliatin orang kalau tiap mau makan foto2 pake digicam dulu, mungkin kudu beli hp yg kameranya mumpuni kali yaa biar blog gw bisa sebagus Jenzcorner ini… good job Jenz! ^_^

  • rain

    kantor g di GKBI jg. gak nyangka bakmi bangka bisa masuk review ini oii….
    πŸ™‚

  • Yuliawati

    inget waktu masih di GKBI… bakmi bangka adalah salah satu pilihan kalo lagi males jalan kaki buat nyari makan siang…
    jen.. review lontong yang ada di depan gerbang lobi 2 donk… itu kan enak bangeeeettttt…
    sekarang setelah pindah kantor pun daku masih sering balik ke situ buat beli lontong.

  • Anonymous

    Hmm.. Pengen nyoba neh mie lebar. Kayaknya enak banget tuch.

  • Jodeci

    Mie Lebar…..
    Di Bangka nya sendiri di sebut PanTiauw

  • Titie

    Fyi, sekarang bakmi bangka ini buka sampe jam 6 sore lohh..
    Pelayanan lumayan cepet, mempertahankan kualitas & harga murahnya (dibandingkan makanan lain di sekitar GKBI & BRI)

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook