Canton Bay

Posted on May 27, 2005 | 5 comments

There is a new restaurant opening in Mall Taman Anggrek this week, it was called “Canton Bay : noodles place & BBQ”, when we passed that place last night they said they had a special promo for “buy 1 noodle and get 1 noodle free”, hehehe so we decided to try it. The restaurant interior was nothing special, designed in minimalist concept with red accent.
That night we choose “Lo Duck & Lo Pork Noodle”(24K), “Roast Pork Noodle”(free), Ocha(5K) and Guava Juice (9K). In my opinion the food was simply delicious, Good Food, Good Service & Good Price…. hehehe can’t wait to go back there to try another menu πŸ™‚

Canton Bay

Canton Bay
noodle place & BBQ

Mal Taman Anggrek, lt. 3 no 349
Jl. Jend. S. Parman, Kav 21
Jakarta Barat

ph. +62(21) 5639128
fax. +62(21)5639127

5 Comments

  • tetangga

    wah motretnya udah makin keren skrg πŸ™‚

  • jeny

    hiks…. itu bukan hasil motret jim… tapi hasil scan dari kartu namanya… kamera gw lagi rusak hiks hiks hiks

  • Colay

    Hi salam kenal ya Jen
    plus webnya informatif
    saya add linknya di blog saya ya

  • christal

    Hmm .. makan di canton bay, taste-nya biasa aja …
    harganya lumayan mahal juga …
    porsinya medium alias gak banyak2 bgt …
    mendingan makan di Ta Wan, hampir mirip2 rasa2nya, soalnya dia masih 1 grup kayaknya … ato masih ada hubungan gitu πŸ˜›

  • Afuk

    Hi Jenz,
    Canton Bay ngai ada tengok buka di Sunway Pyramid Mall Kuala Lumpur loh.
    Coba ni tengok situs blog yang ngai attach di bawah ini
    http://www.flickr.com/photos/lai72/
    Sekali kalo ada yg ke Malay, fotoin lokasinya yach

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook