Canton Bay PS

Posted on June 6, 2006 | 6 comments

Last week, I planned to have lunch at Ratu Plaza foodcourt, but the place have been turned into a dvd center, so we went to Plaza Senayan instead. when we entered the mall, we saw a sign that “Canton Bay” are opening there, and they have “buy 1 get 1 free” promo on noodles, so decided to have lunch there. We ordered our fav : “roast duck noodle” 26K with a pot of Oolong tea. Btw unlike MTA’s Canton Bay, all of the meal here are Halal.

6 Comments

  • laura

    blm perna makan di sini, tapi design menunya kok kayanya lucu yah hehehe..

  • ak

    Gw jg dah cobain di sana. Mie-nya kurang enak sih menurut gw, tp ayamnya lumayan. Di fotonya Jenz keliatan bener kalo mie-nya gak penuh di mangkok πŸ˜‰
    Oh ya menunya, ada keterangan tentang Cantonese Food, diambil dari Wikipedia (yeah they wrote it down, taken from Wikipedia).

  • sopjagung

    IMO, Canton Bay yang di Taman Anggrek lebih enak. Tapi ati-ati aja di sana, jangan asal pesen karena ada menu yang nggak halal.

  • bri

    Jamur goreng & Udang Mayonaise-nya enak, nak, nak πŸ˜€ Tapi jadi penasaran pengen nyoba yg di MTA πŸ™‚

  • hadasa

    Yang design buku menunya adalah teman SMA aku, mengenai menunya yang enak adalah Sapi/Ayam Mangga dan Udang Mayonaise

  • liqr

    saya setuju! πŸ™‚ canton bay MTA tastes better. pretty much like all that i ate there

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook