[CLOSED] 101 Rolls

Posted on November 20, 2007 | 4 comments

After reading about this place from RestoDB and Appetite Journey, I urged SC to have dinner here. Located not far from Papa Mama Pastries. This place claims to serve Manhattan cuisine in Japanese style. We entered and asked for a non smoking section, but apparently the non smoking section is already full, so we have to sit in the smoking section. The service was quite good and fast, we ordered one of their specialty: Popeye’s Favourite Chicken Roll (Spinach rolled with mozarella, breaded chicken and served with balsamic black pepper sauce) 36.5K, Cream of Mushroom Soup 16.5K, ice lemon mint tea 16.5K, and Malaysian Teh Tarik 16.5K. Overall I’m quite impressed with this place, our meal was delicious (both the mushroom soup & popeye’s chicken roll) and the teh tarik was also delicious although it tasted more like chai. The presentation was attractive, but I’m not sure about their steak selection (it reminds me too much of abuba’s steak). I suppose if they dared to call themselves 101 rolls, everything should be served rolled 🙂
101 Rolls

101 Rolls
Manhattan Cuisine, Japanese Style

Kompleks Green Ville Blok AS No.41
West Jakarta
ph. +62(21) 563 2950

4 Comments

  • Ivan

    Wah ini deket rumah gw, cm blom pernah nyobain. Dgn review ini kayanya gw bkl tertarik buat nyoba.
    Btw ga jauh dr 101 rolls ada resto baru jg loh, namanya B steak, grill and pancake.
    Klo nyobain tulis review di sini yah jenz

  • maria

    jenz, trakhir lewat udah ganti nama nih. any idea mereka pindah atau closed?

  • Daniz

    yakin jenz dengan review-nya ini? hm.. mungkin gambarnya bagus sih. tapi waktu gw coba kesana skitar tahun 2007 gitu gw kecewa berat.. karna gw ordered something yang namanya keren. tapi keluarnya nasi ayam bakar. yang rasanya gak jauh beda sama pinggir jalan.. harganya 60ribu. so i decided not to go there again. dan bener aja. mereka tutup 3-4 bulan kemudian…

  • jenz

    @daniz: mmm seingat gw dulu yang gw coba disono sih semuanya memuaskan, baik dari segi rasa maupun penampilan. memang sih dulu kalo ngga salah sempet merhatiin ada makanan2 yang di menu yang ngga sesuai dengan tema restonya yang kelihatannya disesuaikan dengan selera Indonesia / lokal.

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook