[CLOSED] Lao Ta

Posted on March 16, 2006 | 9 comments

Last weekend on our way to Fuji for lunch at Mega Mall Pluit, I passed a new restaurant in front of Fuji called “Lao Ta : Bubur Lao Ta & Seafood Specialist ala Hongkong”, on the glass wall there are some text like: “Now Opening : Disc 20% promotional only” and “makan bubur & seafood Laota : rasanya seperti makan di hongkong: kepiting, udang, ikan kodok – semua hidup”. mmm interesting… I make up my mind to visit this place tonight for dinner.

So that night we went back to Mega Mall and go straight to Laota, we ordered : Bubur Kepiting (crab poriddge) 32K and Po Cay Telor Asin 30K. the porridge was very delicious : they put the pieces of the crab inside the porridge, with crab eggs all around the porridge and fried peanut on top of it. I definitely will be back 🙂

Lao Ta

Lao Ta
Bubur Lao Ta & Seafood Specialist
Ala Hongkong

Mega Mall Pluit Lt. IV No. F40
Jl. Pluit Indah Raya No: 80
North Jakarta 14450
Ph.+62(21) 66601697, 66670009

9 Comments

  • vennie

    it happen that the exact restaurant opened in cikarang, near my office. Ive tried “bubur sapi” the taste were really so so….but when i read your review, i decided to go back and try “bubur kepiting” and….it was superb..I love it really bad…Good review.

  • Jenz

    wah.. glad u like it Ven 🙂

  • ijoel

    first comment nih jen,baru 1st time buka website nya..
    nih bubur enak bgt,gue sering makan yg dibali and katanya buka dijakarta cari2 ngga prnh dapet eh dapetnya disini..thank u yah,mudah2an rasanya sama kaya yg dibali

  • Jenz

    Hi Ijoel, salam kenal.
    btw bubur laota yang di megamall pluit udah ngga ada, kayanya pindah ke kompleks pertokoan deket pasar uara karang, trus gw juga pernah liat di jl. Prof Satrio ambasaddor, cibubur & karawaci. atau mungkin kamu bisa coba juga bubur kwangtung yang di pecenongan.

  • Gatot Dirhantoro

    Hi, Vennie
    Salam kenal.
    Minta kasih tau dong alamat
    Lao Ta yang di Cikarang, soalnya minggu depan ada client yang mau kita ajak buka puasa bersama tapi maunya disitu. Aku gak tau, soalnya pabrik aku di Tangerang, Tks

  • rudi

    bubur la ota dimana ya sekarang?
    ada yg di daerah selatan tidak jenz?
    thanks

  • Jenz

    setau gw sih ada di casablanca, cibubur & pluit.

  • sopjagung

    Koreksi, bukan pluit tuh, tapi muara karang.

  • edy salengko

    bagi penikmat bubur laota….klu ke makassar & bali mampir yaaaa…nih alamatnya..
    warung laota Jl.sulawesi no.2b makassar no telp: 0411 327924 dan untuk bali jl.Raya kuta no 530.tuban bali telp: 0361 7429068

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook