Share On

December 22, 2006 | Closed, Japanese & Korean Cuisine


sing sing ramen

Visited this place for dinner 2 weeks ago. located at Senayan City. nothing special about the decoration, we asked for non smoking section, and they show us to a table near the open kitchen, when we asked them where’s the smoking section, turn out that the smoking section just right beside us devided by an imaginary screen. huh… the menu mostly was consist of ramen & gohan. we can had addtional topping on the ramen such as: nitamago (boiled egg)6.5K, nori (seaweed) 7K, menma (bamboo shoot)11K, moyashi (sprout)4.5K, mushidori (boiled chicken meat) 11K & yasai (vegetables) 7K. They also had separate pork menu. so we ordered : Tonkotsu Soyu Ramen (noodle soup of pork and soya taste mixed) regular 32K – large 44K, Chasu Gohan (small rice with boiled pork meat) 17.5, Chirashu Gohan and Maguro Teriyaki Gohan, for drink we ordered houjicha (refill) and maccha kalpis (a mix of maccha and yogurt which tasted like calpico). Overall the dish were delicious especially the ramen, after taste the ramen here I swore I’ll never go back to ajisen ramen again hehehe.

Sing Sing Ramen
Senayan City LG – 78,
Jl. Asia Afrika Lot.19
Jakarta 10270 – Indonesia

ph. +62(21) 72781388 -72781338
fx. +62(21) 72781368

Related Posts

12 Comments

  • Gunawan Santoso

    Jenz, ini blog mengenai makanan yang paling bikin ngiler. Sayang umumnya buat makanan yang ada di jakarta, jadi cuman bisa ngiler aja. Ada ga photo mu? Pingin tahu seperti apa sih si Jenz yang doyan coba-coba makanan ini. Salam damai…

  • Adiknya Jenz

    Kalo hobinya makan .. bayangin aza tuh gimana tampang si Jenz .. ga usah ampe minta fotonya . hehehehe

  • ayu

    hnnng,….
    kalo sing2 sih…menang tempat ajah…pelayanannya super lambat, masakannya sih lemayan…tapi nunggunya…gilaaaa

  • jessica

    i think sing sing ramen definitely is the best place to eat ramen in jakarta! 🙂 (i mean.. for ramen with moderate price, i’m not talking about high-class jap resto at some 5-star-hotels)

  • Ektafian

    Yup.
    Saya suka banget sama shirasu gohannya. Ramennya juga enak2.
    Dan yg pasti harganya bersaing banget. 60rb all in. Ada ramen, gohan, side dish, dessert.
    Seharga dengan Ajisen tapi lebih puas.

  • liqr

    wah SingSing nya sama dg yg di wijaya grd center bkn y?? baru tau kl ada SingSing di senci :p..
    btw, try sanpachi de..byk yg rekomendasiin ramennya..

  • jenz

    @liqr: Sorry, singsing ramen yang di Sency dah lama tutup.. ganti jadi resto sunda klo ga salah. Ramen sanpachi udah pernah nyoba.. yang di Melawai enak.. yang di tempat2 laen agak2 kurang.:)

  • lifeis2munch

    hey there,
    apparently they open in grand wijaya these days. i just love their ramen. sad to report though they still don’t have a real barrier between the smokers and non smokers sections… =(

  • ektafian

    Udah pernah cobain Sanpachi yg di W. Hasyim, Pacific Place, dan Kamome Melawai.
    Menurut saya sih paling enak yg di Pacific Place. Terakhir cobain yg di Kamome kok agak2 encer ya kuahnya jadi kurang enak. Tp paling rame sih memang yg di Melawai.
    Tp kalo makan di Pacific Place, bon 100k dapat voucher buy 1 get 1 blitz.

  • liqr

    @ektafian: wah not bad.. sampai kapan tuh promony?
    @jenz: sori off the topic, but could u perhaps suggest a good indian restaurant that’s not too pricy?? tq muchy! 😀

  • Ivonne

    hidup hanya sekali go go girl Jen nikmati setiap makanan yg ada

  • arius

    apakah Sing Sing Raumen yang di Wijaya Center sudah tutup? apakah sekarang itu yang di Senayan City itu sama dengan yang di Wijaya?

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*