Share On

July 29, 2009 | Closed, International Cuisine, JAKARTA, Seafood, South Jakarta, Western Cuisine


From Die Stube, we moved to our next destination. Still in Kemang area, there’s a small joint that sells only Fish & Chips. There isn’t even a parking space so SC had to park at La Codefin building behind the joint. He knew this place since 2000, back when he worked right across Fish & Chips. After reading a review here, he was dying to go there again. The menu is divided into several sections: Fish & Chips (admiral 48K, captaens 38K and sailors 25K), Burgers, side orders (potato scallops, onion ring), juices, milk shake & thick shake. Considering that we’re still full, we only ordered the ‘Captaens’ fish and chips (80gr imported dori fish and the golden crispy home made chips) to share. I have to admit that this is the best fish & chips I’ve ever had. The fish was fresh, and the batter was crispy, and the chips was also not bad. We surely look forward to return to this place. 🙂

Fish & Chips

Fish & Chips Shop
Jl. Kemang I No.3
Jakarta

Related Posts

8 Comments

  • v

    Bikin pengen Jen… Gue dari dulu juga penasaran tapi gak pernah mampir 🙁

  • Daniel Prawira

    Iya, g jg dr dl selalu pgn nyoba tapi entah kenapa tiap nyampe kemang ga pernah keingetan…malah end up di t4 lain…ha3

  • Andre

    fish & chips emang mantap, terakhir kesana skt 5thn yang lalu, tapi take away.
    Sabtu ke tkp ahh…..

  • abang

    lebih enak waktu yang punya masih orang inggris … saya dia sudah pulang kampung …

  • paijo

    ini kemang I sama kemang raya sama gak yah?

    cari di googlemap cuman dapet jln kemang raya doang

  • l

    hi Jen fish and chips ini bener2 closed ya, ga pindah tempat/buka di tempat lain?? thanks

  • putri

    Halo, dengar-dengar mereka ga tutup, tapi pindah lokasi ke dekat toscana kemang. near 711 kemang.

  • pras

    Hi Putri, many thanks.for your info.. secara udh jarang ke kemang krn malas macet trus skrg bini lagi ngidam fish n chips disini…sempet desperate begitu sampe ga taunya udh ga ada..yup, sekarang posisi ada di samping toscana…barangkali mau take away bisa kontak di 021-7182148

    Cheers

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*