Ice Cream Baltic

Posted on December 4, 2005 | 5 comments

Inspired by Febi’s Jurnal, last weekend I begged her to take me to Senen for book shopping & eat “Nasi Kapau” and “Baltic Ice Cream“, the cafe was located next to Kwitang books market.It was just a small room filled with some chairs and a ice cream box. but after walked around in a sunny sunny hot day, this place feels like heaven 😛 and the home made ice cream feels so good, we choose Rum & Raisin, Mocha Chip and Peppermint cup. mmm…… yummy .. thx ya Feb 🙂
Ice Cream Baltic

Baltic Ice Cream Cafe
Kramat Raya No.10
Jakarta Pusat
Phone: (021)3152718

5 Comments

  • flona

    enak ya? saya gag doyan es krim *sad*

  • Jenz

    enak flo, murah meriah…. apalagi kalo makannya abis jemur2 kepanasan… satu ngga cukup deh

  • Novita

    Kalo pgn pesen es BALTIC !
    Sama gw aja,kbetulan w marketing di cibubur, w bs bantuin buat delivery orders!
    Tlp aja ke 87755485

  • ogy

    Hi Jenz…salam kenal!
    Wah keren nih reviewnya..
    gak nyangka Liyen juga masuk…Kalo ke Liyen-Asemka lagi, cobain bebek panggangnya enak….:)

  • ira

    enak juga kok, pernah pesen untuk acara di rumah awal 2008 juga mau tuh dianterin.. tapi ada minimal orderan gitu… tamu2 pada seneng .. murah meriah, tapi rasanya juga oke kok..

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook