Share On

July 8, 2008 | Bogor, Chinese Cuisine, CUISINE


No, I’m not blogging about ngkoh2, it still about food. Koh Cu Ong is selling smoked chicken (available both free-range & broiler chicken) & honey roasted pork. He sells it from a small cart in front of Ngesti supermarket. Koh Cu Ong claims that he has been selling from that spot for more than four decades. We bought some of the smoked chicken & roasted pork. Both of it tasted super duper delicious. The pork was so crispy while the chicken meat was so tender. His stall is going to be my regular destination everytime i go to Bogor.
Koh Cu Ong

Koh Cu Ong
In front of Toserba Ngesti Lama
Jl Kesatuan Rangga Gading
Bogor

Related Posts

9 Comments

  • Herlina

    Jenz, mestinya depan Ngesti lama, krn Ngesti baru di jalan Pajajaran. Trus kalau mo beli lagi coba hari minggu, krn istrinya jual sekba disebelahnya die, enak sekbanya, beda ama sekba yang dikota, yang ini jauh lebih gurih.

  • wawabear

    wah jen untung dimasukkin ke blog sini, lumayan deh buat masukkan si engkoh..kalo ga orang juga ga tahu enak apa nggak..sekarang orang malah nyari deh πŸ™‚

  • Venny

    Ahahahahhaha! But you have one Engkoh2 at your disposal. *Plak, disambit Sopi*

    Thanks for the very specific address. We shall try this when we get home.

    PS: errm… a little correction, if I may. It’s broiler and not broiled chicken. Broiled chicken is similar to roasted chicken :p.

  • jenz

    @herlina: thanks ya πŸ™‚
    @venny: thanks juga, btw yang dirumah tuh ncek2, bukan ngkoh2 ;))

  • Hanjaya

    Yummy2 I am hungry already. The food look very delicious. I know where I am going this weekend. Yes, Bogor. Thanks for info.

  • chan

    jen, daerah situ emang banyak makanan enak (se-engga,nya menurut selera gw). ada mie bangka kesukaan ii gw (dkt laksa mang ocim), es campur mang mis (sblh laksa), trus sepanjang sekolah kesatuan : otak2 yayat, es pala, batagor, sotomie bogor, bubur, sampe ke dpn ngesti : kue & jajan pasar + sayur mateng yg dah dibungkus2-in (dkt babi panggang), n kalo malam ada pisang+comro goreng, sate, pempek, martabak .. tapi ga tau ya skrg masih sama apa kaga. gw dah lama ga pulang.

  • Benny

    Jenz, laen kali cobain bapang madu-nya…. dan bandingkan lebih enak yang pake madu atau nggak πŸ˜€

  • jenz

    @chan: pa kabar chan2 >:D

  • Elven

    akhirnya gue makan juga nih PORK ! woalaaaahhh enak banget …Jen yg jualan bener2 gak keliatan ngko2 ya..gue pikir yg jualan abang2 πŸ™‚

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*