[CLOSED] Lang Viet

Posted on May 15, 2008 | 8 comments

3 weeks ago after attending a batik exhibition held at Jakarta Convention Center, we planned to have lunch at Warung Tengil – Kelapa Gading. But due to my sore throat, SC decided to postpone it and we went to Lang Viet instead. From what we’ve heard, the place serves quite authentic Vietnamese dishes. So we ordered pho bo (large) 44K to share, fresh goi cuon 25K and lemon grass tea 20K. In my opinion, this is one of the best pho I have ever tasted, but I’m not sure about the goi cuon as the rice paper that wrapped the goi cuon was a bit sticky, though the dish still tasted OK. Their hot lemon grass tea was so delicious, while the cold lemon grass tea was a bit tasteless. We will be back here again to try their other specialties. Btw there’s a sing sing ramen in this complex too 🙂
langviet

Lang Viet
Flavours of Vietnam
Wijaya Grand Center, Blok F36/B
Jl. Wijaya II, Kebayoran Baru
Jakarta 12160

ph. +62(21) 7206774(hunting)
fx. +62(21) 72790341
email. langviet@cbn.net.id
www.langvietcafe.com

8 Comments

  • Venny

    Akhirnyaaa :D. Gue suka Langviet, selain rasanya aunthetic, juga ada makanan2 vietnam yg jarang ada di resto Vietnam lain (seperti shrimp on sugar cane itu). Gue wkt itu mo pesen Sandwichnya gak ada :(. Cuma sayang yah denger fresh shrimp rollnya dah kurang bagus 🙁

  • Debby

    Compared to Vietopia gimana? any reviews from people who’ve been to both?

  • Jenz

    kalo untuk makanan vietnam, gw biasanya ke do an (kelapa gading) & vietopia (cikini).
    klo menurut gw sih.. untuk pho masih menang lang viet. kaldunya mantab bgt. untuk goi cuon gw demen yang do an punya. kalo di vietopia gw demen sama ketan mangganya.
    overall sih menurut gw 3 restoran itu enak sih.. tiap resto punya kelebihan masing2.. tapi tergantung selera tiap org juga kali ya 🙂

  • Elisa

    Ahh, pernah makan disini ama suami (setelah memohon dengan puppy eyes), dan sendiri sekali.
    Pho nya lumayan 🙂 tapi sayang porsinya kurang besar, hahaha…

  • dz

    ada chili oil vietnamnya dan hoisin sauce/ pho saucenya gak? selama gak ada… pho gak bakal berasa mantab! btw gue mau recomendkan untuk coba:
    “Yeo’s PHO” di Jl Muara Karang Blok L9 Timur no 5-6 sederetan Eaton dan dekat Penang, Ph: 6602989, Sambel dan Sauce Vietnam asli, dan yg kalo gak salah yg punya juga orang Vietnam OZ. so rasanya sangat mantap!

  • Lia

    The BEST vietnamese resto in jakarta. tapi mahal bo.. but it is soooo worth it!
    suami gue n gue mencintai tempat ini amat sangat!

  • Vera Siagian

    Lang Viet uda tutup Jen

  • Rahadi Arsyad

    This is the best Vietnamese restaurant i have ever taste but unfortunately they are closed

    If anybody know where they moved or who i can contact plslet me know !!

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook