[CLOSED] Mamma Mia

Posted on October 14, 2009 | 8 comments

Next, we went to Mamma Mia restaurant. It’s an Italian restaurant specializing in pizza & pasta. So we went inside and ordered a portion of Rigatoni Ratatouille 50K and a can of soft drink 10K to share (yeah, we’re cheap, so what?). The waiter kept suggesting us to order pizza, but we decided to only try the pasta this time. The pasta came in quite a big portion, cooked aldente and drenched with zucchini, aubergine and tomato sauces. We were puzzled by a chocolate-colored sauce on top of the pasta, which the waiter later described as balsamic vinegar. Overall the dish was good. The ratatoille was delicious. We went back there on Eid-ul Fitr holiday and tried some of their pastas & pizzas. It was quite good, not the die die must try sort, but at least much better than Izzi Pizza or Pizza Hut.
Mamma Mia

Mamma Mia
PX Pavilion @ The St.Moritz
Puri Indah, CBD
West Jakarta

8 Comments

  • febee

    Aduhh harga nya mahal banget jenz..bener gak ?

  • jenz

    Standarlah Feb kalo harga makanan untuk Italian dishes. waktu nyoba sih pas ada diskon 50% jadi jatohnya murah 😀

  • Yoga.andrian

    hi, I was the Chef Mamamia italian restaurant, thank you for his info, we’ll review the price, and if possible, we will reduce the price of food

  • octavia

    boleh minta telp-nya? tq

  • Yoga

    622191463046

  • fie

    kecewa saja dengan mamma mia restoran di puri. karena waktu di bungkus bawa pulang ternyata, pizzanya hangus, padahal saya beli buat orang tua. dan sangat di sayangkan bahwa restoran begitu besar tidak meneliti apa yang di bungkus. kemudian saya bawa kembali ke mammia puri, dia hendak menggantikan, dan saya tidak punya waktu, karena ada acara di kidzania, trus mereka minta alamat dan telpon mau antar ke sana, tapi saya cross check ke orang tua saya tidak dikirim.tolong hargai customer, pizza sekitar 90 ribuan tidak murah. tq

  • fie

    Untuk next quality control harus oke chef. agar bisa puas customernya. tks

  • paijo

    sy sering ke resto ini di stmoritz

    rasanya mayan enak, specially tuna oglio olio sama cheese pizzanya, iya harga emang rada mahal,tp suka ada disc 50% pake bank mega,

    terakhir sebelon tutup,mrk keluarin menu baru,salah satunya ada mushroom soup. i think one of the best mushroom soup that i have ever tried!!

    sekarang jadi sering ngidam mushroom soupnya ni resto tp udah tutup hik hik

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook