Midori

Posted on October 21, 2008 | 8 comments

Last Month, we visited this Japanese restaurant located in the same area with Warung Ngalam for dinner. The restaurant is on the second floor. The interior was spacious, dimly lit, but still feels cozy & warm. The service was quite good, and the menu is extensive. That night, we ordered Chasoba 35K for SC and Oyako Jyu 31K for me. For dessert, we ordered Ogura ice cream 9K. In my opinion, both of the dishes tasted great. My Oyako Jyu was quite delicious although the portion was a bit too small for a girl with a very big stomach like me πŸ˜› The cold soba also tasted delicious. It came with a bowl of soup and a raw bird egg to put inside the soup. I like the soup taste very much. After dinner, each of us were given a plate of complimentary fruit. I think we’ll be back as soon as we have the chance since I’m dying to try their cute kids bento πŸ™‚
Midori Japanese Restaurant

Midori Japanese Restaurant
Jl. KH Wahid Hasyim No.106, Menteng, Central Jakarta 10340 ph. +62(21) 314 8957
Jl. Tebah III No.1 Mayestik, Kebayoran Baru, South Jakarta 12120 ph. +62(21) 726 7249, 726 7250
Plaza 2 Blok B3 No.17 Jl. Metro Pondok Indah, South Jakarta 12310 ph. +62(21) 769 2737, 769 2738
Kompleks Kelapa Gading Bukit Indah Blok F-11 Jl. Bukit Gading Raya (belakang Makro) North Jakarta 14240 ph. +62(21) 451 3920
Komp. Puri Kencana Blok J-1 No.2R West Jakarta 11610 ph. +62(21) 5826855-5826872

8 Comments

  • godz

    Midori yg cabang Puri Kembangan masih ada ga ya?! Soalnya liat di daftar cabangnya kok ga ada. Butuh info nih!
    Thanx

  • Jenz

    @Godz: Midori cabang Puri Kencana masih ada kok. Midori ada di Mayestik, Pondok Indah, puri kencana, Kelapa Gading, Menteng, Bintaro, Anyer & Bandung.

  • Andrian

    Try their baby octopus! *minta dibakar (grilled gt!)
    10x better than the one in sushi tei!! πŸ™‚

  • Daniel Prawira

    Gara2 liat review lo jenz, g jd nyoba midori kmrn ini ma tmn2…tastes quite delicious…odennya jg enak bgt rasa kaldunya and its only 20k…yum, tapi gyu somennya too sweet 4 me.

  • Leo

    I wonder if they have Midori in Malaysia as well. Seingat gw, ada satu resto Jepang juga yg namanya Midori terletak di kawasan Damansara (Cineleisure) di Kuala Lumpur.

  • godz

    Sebenarnya, kalo bs dibandingkan, midori ama sushi tei kalo dr segi taste, originalitas en jenis2 menunya org2 lbh prefer yg mana ya?
    Soalnya denger2 skrg kualitas sushi tei udh mulai menurun en dr segi pelayanan, pengalaman sy jg kurang….
    Thanx untuk jawabannya!

  • sopjagung

    @godz: Urusan selera mah susah. Kalau mau pasti sih, mendingan langsung ke dua tempat itu dan dirasain sendiri. Tapi menurut gue sih Midori itu udah termasuk Japanese food yang “baik dan benar”

  • Okke Alkartesa

    masih ada kog semuanya midori kan kluarga gw yg punya

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook