Nan Xiang

Posted on November 3, 2006 | 10 comments

Last week I was meeting SC at Senayan City, this time we decided to try Nan Xiang before headed upstair to try tea gallery, this place was famous for their xiao long bao. We ordered xiao long bao 24K and a bowl of La Mian Cha Chiang 32K and a pot of Chinese tea. If the lamian was nothing special, the xiao long bao was really delicious. I guess We’ll be back next time only to try their xiao long bao again.

Nan Xiang

Nan Xiang
Steamed bun restaurant

Senayan City Mall
L-10B, Lower Ground Floor
Jl. Asia Afrika Lot 19
Jakarta 10270

Ph. +62(21) 727 81621
Fax. +62(21) 727 81620

10 Comments

  • mokciknab

    Hi Jenz, I’m a Malaysian mother who has just moved to Jakarta and your blog is heaven-sent for someone who loves to eat like me! Thank you for taking the effort to put up such a fantastic website. Better than any review in JAVA KINI or even Djakarta.

  • bri

    Hi there Jen… Nice review… It is really help me to get the idea, whether this place is worth visit or not. Can I add your address?

  • flona

    Wah ada Nan Xiang juga di Jakarta? *kaget* weleh weleh..apa sih yang ada di Singapore tapi kaga ada di jakarta? *kagum* tapi sayang banyak ada di jakarta tapi gak ada di singapore *sedih*

  • jenz

    iya flo.. nan xiang ada 2 di jakarta. satu di hotel sultan (hilton), satu di senayan siti. 2 2 nya halal đŸ™‚

  • lira

    hi jen, have you tried din tai fung ? it has the best xiao long bau in town.. however aother that theor xiao long bau the food there is not very good

  • jenz

    Din tai fung? not yet.. but from what I heard din tai fung here at plasa arcadia was overpriced & overated.

  • Reza

    exactly overpriced, overrated and under taste. Biasa banget. Steer clear, unless someone is treating you that is. He3x

  • Herlina

    Saya sangat terkesan dgn blog kamu Jenz, selera kamu oke juga, cuma kadang2 kurang kejam komentarnya, he he, padahal nurut gue ada certain restaurant yang bener2 enggak enak, U cuma bil so so. Mungkin mesti lebih kejam dikit lagi kali ye.

  • sopjagung

    Hehehe, nggak ada satu pun restoran yang akan menyajikan makanan gak enak dengan sengaja. Jadi gak perlu lah kejam2, toh kalau bener2 gak enak juga pasti ditinggal orang.

  • justpass

    I perlu complaint nih sama resto yang satu ini, pernah pesan Xiao lung pao and udang ikan asin. buset dech Xiao long bao-nya dalam nya masih rada mentah gitu, langsung I complain dan ditukerin, tapi dach drop nih appettite, udang telur asin-nya rada bau bentek gitu, dah dech ngak ada kompromi lagi, gue minta void, tapi malah di cembetutin ama kasirnya yang notabene ngak ngasih void, msh ingat jelas namanya “Cindy”….waduh service kalian gimana sich….no way lah gue bakal balik lagi ke nih resto

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook