Odise : French Yogurt

Posted on May 15, 2006 | 9 comments

My new favorite French yogurt made in Bandung. available in so many flavor : chocolate, vanilla, mocha, banana, mango, strawberry, lychee, lemon, honey, grape.. etc.. and came with very affordable price too. Thx Cindy 🙂

available at :
Jl. Dr. Junjunan no 131
Bandung
ph. (022) 6078201
opening hours : 08:00 – 21:00

9 Comments

  • alaya

    dijual dimana? di supermarket2 gitu ada ga??

  • Jenz

    di bandung.. jl. terusan pasteur. kemaren sih saya belinya nitip temen. kayanya sih nggak ada di supermarket2 deh.

  • Jack

    Thanks a lot … bisa dicoba euy … altrnatif Yogurt enak lainnya yaitu yogurt di Batagor Riri jl. Burangrang

  • nadia

    iya…enak aku juga pernah kesana.

  • Wina

    i’m agree with u Jenz ! U can buy here in Jkt @ “Herman’s mobile shop” in front of Barito bird market. this is his # 08161349449. He sells some Bandung goodies like brownies etc etc

  • Wina

    i’m agree with u Jenz ! U can buy here in Jkt @ “Herman’s mobile shop” in front of Barito bird market. this is his # 08161349449. He sells some Bandung goodies like brownies etc etc

  • sene

    Jenz, my husband told me your site. There r too many interesting things in your site. And this french yogurt is made by French? I’m just curious.

  • anggia

    kalo di jakarta bisa di beli di mana ya?
    pernah telfon ke odise bandung nya langsung. katanya bisa di anter ke jakarta, tapi minimum pemesanan 50 cup yoghurt.
    kalo herman’s mobile shop kira2 masih jual ga ya.
    bisa di delivery ke daerah jak-tim ga?
    duhh, lagi kepengen pisan euy.
    lagi ngidam nih soal nya.

  • nanami

    Di Jakarta ada yogurt sejenis di Tebet, buka sitenya http://www.rumahyogurt.com. Rasanya enak bangeeett

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Never miss a post

Newsletter


Find Us on Facebook