Share On

March 26, 2008 | Chinese Cuisine, JAKARTA, Noodle, West Jakarta


This place is one of SC’s favorite place. Located at Taman Palem Lestari – West Jakarta, served Jambinese noodle. they served 2 types of noodle : tamie kecil and tamie lebar in various size (regular, regular with double topping, big, big with double topping & with soup), they also served kwetiau & bihun. We usually only ordered the regular portion (11K) plus one bowl of pangsit ikan (15K), the noodle came with a bowl of broth soup (fish & meat). What make this noodle special is we can add several condiment to the noodle and soup to enhanced the taste. I usually mixed it with a little black vinegar, fish sauce, chilli sauce, and chilli slices. and it tasted so delicious, but some times too much chilli makes my stomach hot all day long. :p

Ting An

Tamie Jambi Ting An
Ruko Taman Palem Lestari Block B.17 No.19
Cengkareng – West Jakarta
ph. +62(21) 55952306
(closed every monday)

Related Posts

10 Comments

  • Hanjaya

    It looks very delicious. It make me hungry.

  • sopjagung

    Di sinilah daku mencari comfort food ketika perut dan pikiran sedang suntuk đŸ˜€

  • Amenk

    Yang pasti yang di JKT juga ASLI soalnya ilmunya nurun dari Engkong jamannya masih pake pikulan ama kayu bakar ke bokap pake kompor minyak tanah (Jambi) terus ke Anak, Ahen panggilannya udah jamannya kompor gas! Ini Mie udah 3rd Generation lho kalo pada belon tahu! Gua udah makan ini mi3 dari lahir ampe sekarang! 40 Years and still going strong!

  • pig

    alamatnya pastinya dmn ya? thx

  • cynthia

    you can found a great taste or a real taste of noodle in ting an.
    So delicious. Yummy.

  • susan

    hmmmmm..
    harganya???

  • Yanki

    Ada tamie Jambi yang enak juga nih, letaknya diruko Taman Palem Lestari juga tepatnya di belakang pasar, namanya Kopi Tiam Tamie A-tie, ada jual Martabak India sama Cha Kue khas Jambi juga, kalau ada yang mau kesana ini ada no telpnya. 55960155. Harga untuk tamie kalau ga salah Rp. 12rb

  • sopjagung

    Tamie Atie rasanya enak juga, gue juga suka kuahnya yang pake pangsit, tapi secara umum sih tetep masih menang Ting An.

  • Angeline

    Sip sip sip, langganan keluarga tiap minggu ….. mie pok, nasi gemuk, ta mie double isi, pokoknya sip… jambi buanget…

  • Amory Siura

    Disana ada 3 toko jualan Tamie Jambi.. Ting An (most favourable mie-nya), A-tie (mie-nya juga ok dan sini ada jual lontong sayur ala jambi), dan Ahiung (ini lauk di mie-nya lebih variasi, dan malam ada kwetiauw Jambi-nya!! delicious) MUST TRY!!

Got Something To Say?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*